Food Test – badanie nietolerancji pokarmowych IgG

500 

Kategoria:

Opis

Badanie nietolerancji pokarmowych metodą Food Test 40

 

FoodTest 40 to nowoczesne  badanie nietolerancji pokarmowej (nadwrażliwości pokarmowej IgG-zależnej).

Zawiera różne grupy pokarmów m.in. :

  • nabiał
  • zboża
  • warzywa
  • owoce
  • ryby i owoce morza
  • mięso
  • orzechy
  • przyprawy

 

Dietetyk kliniczny:

mgr inż. Joanna Arciszewska-Olejniczak jest zielarką, dietetyczką, psychodietetyczką, naturoterapeutką oraz biotechnologiem i mikrobiologiem żywności.
Posiada wiele lat doświadczenia w fitoterapii, dietetyce klinicznej oraz holistycznym leczeniu swoich pacjentów.

Kreatywność poparta wiedzą i doświadczeniem sprawiają, że często z sukcesem pracuje z osobami, wobec których medycyna konwencjonalna okazuje się być nieskuteczna.

Badanie Food Test jest metodą wykrywania we krwi przeciwciał klasy G dla składników pokarmowych. Badanie pozwala jakościowo określić podniesiony poziom przeciwciał IgG  specyficznych dla pokarmów pogrupowanych na 40 polach. W cenie badania klient otrzymuje: pobranie krwi, wykonanie badania, wynik w pdf z krótkim omówieniem.