Opis
Badanie nietolerancji pokarmowych metodą Food Test 40
FoodTest 40 to nowoczesne badanie nietolerancji pokarmowej (nadwrażliwości pokarmowej IgG-zależnej).
Zawiera różne grupy pokarmów m.in. :
- nabiał
- zboża
- warzywa
- owoce
- ryby i owoce morza
- mięso
- orzechy
- przyprawy
Dietetyk kliniczny:
mgr inż. Joanna Arciszewska-Olejniczak jest zielarką, dietetyczką, psychodietetyczką, naturoterapeutką oraz biotechnologiem i mikrobiologiem żywności.
Posiada wiele lat doświadczenia w fitoterapii, dietetyce klinicznej oraz holistycznym leczeniu swoich pacjentów.
Kreatywność poparta wiedzą i doświadczeniem sprawiają, że często z sukcesem pracuje z osobami, wobec których medycyna konwencjonalna okazuje się być nieskuteczna.
Badanie Food Test jest metodą wykrywania we krwi przeciwciał klasy G dla składników pokarmowych. Badanie pozwala jakościowo określić podniesiony poziom przeciwciał IgG specyficznych dla pokarmów pogrupowanych na 40 polach. W cenie badania klient otrzymuje: pobranie krwi, wykonanie badania, wynik w pdf z krótkim omówieniem.