Food Print – badanie nietolerancji pokarmowych IgG

1.100 1.900 

Badanie FoodPrint jest metodą wykrywania we krwi przeciwciał klasy G dla składników pokarmowych.

Kategoria:

Opis

Badanie nietolerancji pokarmowych metodą Food Print

 

FoodPrint to nowoczesne  badanie nietolerancji pokarmowej (nadwrażliwości pokarmowej IgG-zależnej) wykonywane techniką mikromacierzy.

Zawiera różne grupy pokarmów m.in. :

  • nabiał
  • zboża
  • warzywa
  • owoce
  • ryby i owoce morza
  • mięso
  • orzechy
  • przyprawy

Ilość badanych składników jest różna w zależności od wielkości wybranego pakietu.

 

Dietetyk kliniczny:

mgr inż. Joanna Arciszewska-Olejniczak jest zielarką, dietetyczką, psychodietetyczką, naturoterapeutką oraz biotechnologiem i mikrobiologiem żywności.
Posiada wiele lat doświadczenia w fitoterapii, dietetyce klinicznej oraz holistycznym leczeniu swoich pacjentów.

Kreatywność poparta wiedzą i doświadczeniem sprawiają, że często z sukcesem pracuje z osobami, wobec których medycyna konwencjonalna okazuje się być nieskuteczna.

 

Informacje dodatkowe

Ilość badanych składników

80, 120, 160 vegetarian, 220