Opis
Badanie nietolerancji pokarmowych metodą Food Print
FoodPrint to nowoczesne badanie nietolerancji pokarmowej (nadwrażliwości pokarmowej IgG-zależnej) wykonywane techniką mikromacierzy.
Zawiera różne grupy pokarmów m.in. :
- nabiał
- zboża
- warzywa
- owoce
- ryby i owoce morza
- mięso
- orzechy
- przyprawy
Ilość badanych składników jest różna w zależności od wielkości wybranego pakietu.
Dietetyk kliniczny:
mgr inż. Joanna Arciszewska-Olejniczak jest zielarką, dietetyczką, psychodietetyczką, naturoterapeutką oraz biotechnologiem i mikrobiologiem żywności.
Posiada wiele lat doświadczenia w fitoterapii, dietetyce klinicznej oraz holistycznym leczeniu swoich pacjentów.
Kreatywność poparta wiedzą i doświadczeniem sprawiają, że często z sukcesem pracuje z osobami, wobec których medycyna konwencjonalna okazuje się być nieskuteczna.